Montering

Blogg

BRL monterar i lastbil!



Utan våra kära lastbilar och dess åkare stannar Sverige, detta vet vi mycket väl. Tiden som spenderas i lastbilar runt om i Sverige, både privat och professionellt, är enorm. Vi har vad som krävs för att fylla den tiden med välbehag och välljud utan dess like!

På BRL har vi stor erfarenhet av montering och installation i lastbil / 24V-system och erbjuder i flera av våra butiker specialanpassade installationer. Utöver att självklart fixa ljuduppgraderingar i stora och små utföranden fixar vi även schyssta förvaringsutrymmen efter önskemål och egna idéer.



Lars H, montör på BRL i Borlänge har här fixat förvaringsutrymmen och fällt in en mikrovågsugn. Smidigt, snyggt och riktigt välgjort!

Allt från mikrovågsugnar, TV-apparater, belysning, bra ljud och bild samt många fler anpassade lösningar finns att titta på och självklart kan vi skräddarsy helt unika lösningar efter önskemål.



Bas, slutsteg och en fräsch huvudenhet är givetvis ett måste även i lastbilen. Även här är det Lars H från BRL i Borlänge som utfört monteringen!


BRL Örebro har även utfört ett unikt uppdrag som gick ut på att minst sagt trimma till bodelen i en lastbil åt det välkända tv-programmet "Bygglov". I lastbilen installerades en komplett hembiouppsättning med projektor och motordriven duk för filmvisning.

För att få mer information om montering i lastbil, boka en montering eller bara bolla idéer med våra kunniga montörer är du välkommen att kontakta våra butiker direkt. För mer avancerade önskemål och planer är du välkommen att kontakta vår lastbilsspecialist Lars i Borlänge på lars@brl.se.



Skrivet av: Christopher

Kommentarer

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: KTp6pZ (motverkar spam)
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.